Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2013. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta
Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 1446

Zichy Park Hotel

Kategória Hotel , Kúria

Kép album megtekintése

Cím 7043 Bikács-Kistápé, Kistápé-liget
GPS koordináta N 46.680852,E 18.695519
Régió Dél-Dunántúl
Megye Tolna

Internet

http://www.zichypark-hotel.hu/

e-mail

Telefon

Megjegyzés

Összeállította és fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-06-26 - Látogatás dátuma: 2006-06-23 - Utolsó módosítás: 2018-02-09Ahol egykor a Zichy család élvezte a természet- és a vidék adottságait most ugyanitt Önre vár, hogy felfedezze és kihasználja a régió, és a Zichy Park Hotel nyújtotta lehetőségeket.

A Zichy Park Hotel**** komplexum Tolna- és Fejér megye határán, Budapesttől mintegy 120 km-re, Szekszárd közelében, Bikács-Kistápé település szomszédságában található. Alapterülete több mint 12 hektár. A létesítményt erdők és természetvédelmi területek veszik körül, ezért teljes kikapcsolódást és feltöltődést biztosít vendégeink számára

A zöld zóna szerelmeseinek a park területén egy sütögető áll a rendelkezésre, ahol a 1,5 hektáros tó közelében, távol a külvilág zajától, a kenyérkészítéstől kezdve a grillezésen, nyársaláson át, a kívánságra elkészített malac- vad- és halsütéssel bezárólag áll a szálloda teljes személyzete a vendégek segítségére.

Saját vélemény: igényesen megtervezett és kivitelezett minőségi szálláshely, méltóan a négy csillagos (****) besorolásra. Ugyan csak az étterem szolgáltatását vettük eddig igénybe, de udvarias, figyelmes, minőségi kiszolgálásban volt részünk.

Egy parkban került felépítésre a teljes komplexum. Fő épületetben van kialakítva az étterem, amely egyben konferencia teremként is berenbdezhető, elötte egy erasszal. Ugyanitt a wellness, belső pezsgőfürdős medence és szállodai szobák kerültek elhelyezésre. Gondoltak a mozgéssérültekre is, bár csupán egy emelet van, mégis gondoskodtak lift beépítéséről is.
A főépület mellett került elhelyezésre a szabadtéri medence, napozó terasszal, továbbá egy látványkonyhás grill terasz.
Melléképületben Apartmanház került kialakításra és nem utolsó sorban egy hatalmas, rendezett és ápolt park is biztosítja a pihenést.

A parkban egy tó (1,5 ha) is található, amelyben horgászni és csónakázni is lehet, továbbá saját vízi színpada van. A bort kedvelő vendégek is megtalálják elfoglaltságukat a Vincellér házban. A lovakat kedvelő vendégek sem unatkozhatnak, hiszen lovarda áll rendelkezésükre.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *