Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2013. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta
Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 1211

Zichy Park Hotel

Kategória Hotel , Kúria

Kép album megtekintése

Cím Bikács-Kistápé
GPS koordináta N 46.678417,E 18.692894
Régió Dél-Dunántúl
Megye Tolna

Internet

http://www.zichyparkhotel.com/

e-mail

Telefon

Megjegyzés

Összeállította és fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-06-26 - Látogatás dátuma: 2006-06-23 - Utolsó módosítás: 2007-06-26Zichy család egykori birtokán Bikácson létesült a Zichy Park Hotel****.

Ahol egykor a Zichy család élvezte a természet- és a vidék adottságait most ugyanitt Önre vár, hogy felfedezze és kihasználja a régió, és a Zichy Park Hotel nyújtotta lehetőségeket.
A Zichy Park Hotel**** komplexum Tolna- és Fejér megye határán, Budapesttől mintegy 120 km-re, Szekszárd közelében, Bikács-Kistápé település szomszédságában található. Alapterülete több mint 12 hektár. A létesítményt erdők és természetvédelmi területek veszik körül, ezért teljes kikapcsolódást és feltöltődést biztosít vendégeink számára

A pihenésre vágyó utazó legfőbb vágya, hogy kiszakadjon a szürke hétköznapok egyhangú menetéből, ráleljen a feltöltődéshez és pihenéshez szüksége végtelen nyugalomra. A Zichy Park Hotel wellness részlegében található kültéri úszómedence, a beltéri élménymedence, az infrakabin, a fény- és aromaterápiás szauna, a kondicionáló terem, masszázs és szolárium biztosítja minden kedves vendégünk számára azt a lehetőséget, hogy egy pillanatra elfeledje a rohanó világ problémáit.
A zöld zóna szerelmeseinek a park területén egy sütögető áll a rendelkezésre, ahol a 1,5 hektáros tó közelében, távol a külvilág zajától, a kenyérkészítéstől kezdve a grillezésen, nyársaláson át, a kívánságra elkészített malac- vad- és halsütéssel bezárólag áll a szálloda teljes személyzete a vendégek segítségére.

Családbarát hotel: Szállodánk, árait és kiegészítő szolgáltatásait tekintve, méltán vallja magát családbarátnak.
A gyermekek is garantáltan jól fogják érezni magukat, hiszen részükre az ellátásukhoz minden eszköz biztosított! Felügyeletükről igény szerint térítés ellenében gondoskodnak, szabadidejükben várja őket a játékokkal gazdagon felszerelt játszóház és zárt játszóudvar.

A modern technikával felszerelt közel 180 négyzetméteres Öreg tölgy konferenciaterem, megbeszélések, tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé, míg a kisebb Borostyán szekcióterem esküvők és bálok rendezéséhez szolgál tökéletes helyszínül.

Saját vélemény: igényesen megtervezett és kivitelezett minőségi szálláshely, méltóan a négy csillagos (****) besorolásra. Ugyan csak az étterem szolgáltatását vettük eddig igénybe, de udvarias, figyelmes, minőségi kiszolgálásban volt részünk.

Egy parkban került felépítésre a teljes komplexum. Fő épületetben van kialakítva az étterem, amely egyben konferencia teremként is berenbdezhető, elötte egy erasszal. Ugyanitt a wellness, belső pezsgőfürdős medence és szállodai szobák kerültek elhelyezésre. Gondoltak a mozgéssérültekre is, bár csupán egy emelet van, mégis gondoskodtak lift beépítéséről is.
A főépület mellett került elhelyezésre a szabadtéri medence, napozó terasszal, továbbá egy látványkonyhás grill terasz.
Melléképületben Apartmanház került kialakításra és nem utolsó sorban egy hatalmas, rendezett és ápolt park is biztosítja a pihenést.

A parkban egy tó (1,5 ha) is található, amelyben horgászni és csónakázni is lehet, továbbá saját vizi szimpada van. A bort kedvelő vendégek is megtalálják elfoglaltságukat a Vincellér házban. A lovakat kedvelő vendégek sem unatkozhatnak, hiszen lovarda áll rendelkezésükre.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *