Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2013. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta
Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2201

Semmering-Zau[:ber:]g sport és üdülő centrum

Kategória Kaland

Kép album megtekintése

Cím A-2680 Semmering, Semmering
GPS koordináta N 47.631712,E 15.830190
Régió Kelet-Ausztria
Megye Niederösterreich

Internet

http://www.zauberberg.at

e-mail

info@hirschkogel.at

Telefon

Tel: +43 (0) 2664-80

Megjegyzés

Összeállította és fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2008-01-01 - Látogatás dátuma: 2007-12-27 - Utolsó módosítás: 2015-05-31Semmering Ausztria egyik legnépszerűbb, elegáns téli-nyári üdülőhelye. Különleges klímája miatt már Erzsébet királynő is gyakran felkereste légúti panaszainak gyógyítása céljából. A semmeringi hegyvidék azóta is közkedvelt rekreációs és sportüdülőhely, télen kiváló síparadicsom, nyáron túrák, kirándulások kedvelt helyszíne. A Hirschenkogel csúcsra vivő kabinos felvonó nyáron is üzemel.

A 2005 elején átadott modern alagút-rendszernek és autópályának köszönhetően a semmeringi régió kényelmesen és gyorsan megközelíthető.

Megélni - Mozogni - Elvarázsolódni, Pihenni, ezt nyújtja a Zau[:ber:]g Semmering az oda látogatóknak!
Profi szolgáltatás, kifogástalan minőség!
A piros, a kék, a fekete lesikló pályákon éjjel-nappal suhanhatnak a kezdő és haladó síelők, snowboardosok és szánkózók. A kiválóan előkészített pályákon minden eltőltött nap, különleges élményt ad a Semmering-Rax-Schneebergre nyíló kilátás mellett.
Páratlan szánkozási élményt nyújt a 3 km hosszú, éjszaka is kivilágított élmény-szánkópálya. Fantasztikus építmények, alagutak, fény-effektusok és a szférikus zene teszik ezt az élményt egyedivé.

Ingyenes parkolóhelyek sokasága, továbbá vendéglátó helyek (lent és a hegyen) fogadják a betérőket, meleg étellel, itallal.
A kezdők részére a felvonó völgyi állomásával szemközti domb oldalon, elkülönített sí és szánkó pályát alakítottak ki, amely ingyenesen vehető igénybe. A pályákat gyermekek is biztonságosan használhatják, akár csúszkálásra is. A kezdő pályák este is használhatók, kitűnő világítással vannak ellátva.

A Semmering pályái nagy hóbiztonsággal rendelkeznek, mivel a legmodernebb havaztató technikát és magas szintű pályagondozást biztosítanak az üzemeltetők.
Kabinos felvonó és sí liftek, biztonságosan és komfortosan szállítják a vendégeket a pálya start pontjaihoz, valamint az élmény-szánkópálya induló pontjához.
Sí és snowboard szervíz, sporteszköz kölcsönzés (sí, snowboard, szánkó, ruha) teszi konfortossá a szolgáltatásokat.

Az üzemeltetők gondoltak a nyárra is, 2006-ban nyitotta meg kapuit a Bikepark Zau[:ber:]g Semmering. Kezdőknek és haladóknak biztosít különböző nehézségi fokozatú Monten-Bike pályákat, továbbá különleges élményt nyújt a Monster-Roller pálya a Zau[:ber:]g-en!
Természetesen számtalan gyalogos túra kezdőpontja is a Semmering, a kabinos felvonó nyáron is üzemel, a jó levegőn sétálni vágyók kiszolgálásához.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *