Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Erzsébet királyné újraálmodott ruhái a Bánhorváti Platty kastélyban

Mindszenty József Múzeum és Zarándokközpont

Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 9984Shaolin Falu - Kinai-Magyar Étterem, Panzió - Rekreációs Központ

Kategória Étterem , Panzió

Kép album megtekintése

Cím Pilisszentlélek, Dobogókő és Pilisszentlélek közötti úton
GPS koordináta N 47.721686,E 18.863354
Régiół Közép-Dunántúl
Megye Komárom-Esztergom

Internet:

http://www.shaolin-falu.hu

e-mail:

shaolin@enternet.hu

Telefon:

26/547-000, 30/3318-

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2008-10-22 - Látogatás dátuma: 2008-10-19 - Utolsó módosítás: 2008-10-22Az ezerötszáz éves múltra visszatekintő Shaolin kung-fu harcművészeti stílus és életforma hazánkban is egyre szélesebb körben terjed. A Shaolin kung-fut eredetileg a világtól visszavoultan élő szerzetesek művelték, békésen meditálva kamatoztatták tudásukat.

A Pilis-hegység legszebb pontján, Dobogókőn a Shaolin életforma nem szigetelődik el a mindennapoktól. Úgy tartja szem előtt céljait - egészséges testi- és szellemi életre nevel -, hogy nem zárja be kapuit, hanem bárkit befogad, aki a Shaolin kultúra iránt érdeklődik.

A Shaolin falut körülvevő erdő a négy évszak négy csodáját mutatja. A legenda szerint éppen itt, Budapesttől 25 kilóméterre, a Pilis-hegység egyik lélegzetelállítóan szép magaslatán található a Föld szív csakrája. A hegy sok energiát bocsát ki, mert az energetikai vonalak itt koncentrálódnak.

"Aki itt belépsz, készülj fel valami egészen különlegesre!" - áll a dobogókői Shaolin falu kapuján.

Étterem
A Shaolin falu étterme a keleti bölcsességet igyekszik követni. A konyhán egészséges eredeti kínai ételek készülnek. A kínálatban emellett megtalálhatók a magyaros konyha ízei és diétás kímélő fogások is.

Kínai étlap - Magyar étlap - Italok

A Shaolin falu 80 férőhelyes étterme különösen alkalmas kiránduló csoportok fogadására, céges vagy családi rendezvények lebonyolítására.
A falu különleges helyszíne lehet egy bensőséges esküvői szertartásnak is!
A nyári időszakban vállaljuk szabadtéri rendezvények pl. Grill-partik, Ökörsütések lebonyolítását is.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy hétfőn, kedden a kínai, szerdán, csütörtökön a magyar konyha zárva tart!

Egyedülálló rekreációs lehetőség a Shaolin faluban!

A kimerültség, a túlhajszoltság, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, valamint az ülő életmód hatására a szervezet oxigénellátása romlik, a szövetek túlzott savasodásnak indulhatnak. Ennek az egészségre káros folyamatnak a megelőzésében, javításában játszik szerepet a KAQUN (ejtsd: kakun) ivó- és fürdőkúra . Most Önnek is lehetősége nyílik rá, hogy szakképzett természetgyógyász és életmódterapeuta segítségével megismerhesse saját szervezete fizikai állapotát és megtegye az első lépéseket egy egészségesebb életvitel kialakítására!

A KAQUN víz jelentősége
Sok tudós fáradozik nap mint nap, hogy újraélessze vizeinket. A KAQUN víz egy olyan speciális technológiával előállított ősvíz, amelynek magas oxigéntartalma jótékonyan hat szervezetünkre, eltávolítva a kórokozók nagy részét és helyreállítva annak egyensúlyát.

Számítógépes Aura és Csakra elemzés
Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mivel az élő szervezetek atomjainak nagyobb a rezgése, a fák, növények, állatok és emberek energiatere könnyebben érzékelhető. Az egészséges ember aurája tojásdad formát alkot és kb 2,5-3 méter a kiterjedése. A gyógyítóknak, mestereknek ettől jóval nagyobb is lehet.

Szállás
A fürdőszobával ellátott, téliesített 2x2 ill. 4 ágyas faházakban egyénileg érkező turistákat, pihenni vágyó családokat, baráti táraságokat, és nagyobb csoportokat is szeretettel várunk. Összesen 90 vendéget tudunk egyidejűleg vendégül látni.
A szobák száma és megoszlása:
2x2 ágyas fürdőszobás házrész: 12 db
4 ágyas fürdőszobás ház: 7 db

A fentieken túl kedves vendégeink rendelkezésére áll egy nappaliból, két hálófülkéből, konyhából és fürdőszobából álló emeletes apartman is, mely a magasabb igényeket is kielégíti.

Konferenciák, tréningek
A Shaolin falu - fekvéséből és szolgáltatásaiból adódóan - különleges helyszíne lehet konferenciáknak és céges tréningeknek. A nyugodt (a világ zajától távoli) erdei környezeten, a családias hangulaton és a személyzet kedvességén túl egy 120 m2-es több funkciós konferenciaterem a hozzá kapcsolódó technikai felszerelésekkel a biztosítéka rendezvénye sikerének!

A tréningek általában feszített programját oldandó, javasoljuk wellness szolgáltatásaink igénybevételét, melyek akár kiegészítő programjai is lehetnek egy céges rendezvénynek.
További kiegészítő programokat kínál a Dunakanyar kulturális- történelmi és vallási kincsekben kiemelkedően gazdag tájegysége.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *