Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2013. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta
Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 1797

Castle Meersburg (Új-kastély)

Kategória Kastély

Kép album megtekintése

Cím 88.709 Meersburg
GPS koordináta N 47.693638,E 9.272268
Régió Dél
Megye Baden-Württemberg

Internet

http://www.meersburg.de

e-mail

Telefon

07532/440-400

Megjegyzés

Összeállította és fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2009-09-26 - Látogatás dátuma: 2008-07-26 - Utolsó módosítás: 2015-10-13A Bódeni-tó partján megtekintettük a legromantikusabb tóparti óvárost, Meersburg-ot: régi vár fantasztikus kilátással a tóra, Új Kastély, várostornyok, piactér.
Parkolni parkolóházban lehet, fizetős.

Vármúzeum
Az Ó-vár kiemelkedő mérföldkő a régióban. A 19. században végére a nyilvánosság számára, ez az egyik legfőbb nevezetesség, és a látogatás a múzeum egy felejthetetlen élmény.
Több mint 30 díszített terem jelennek meg! Megjelenik egy régi vár konyha, a Knights Hall, a nagyterem, a fegyvertár, a szökőkút szoba, dungeon, istálló, Észak-bástya, és még sok más.
1841-1848 években, élt a híres német költő Annette von Droste-Hülshoff, a várban halt meg 1848. május 24-én.

Túra a Meersburg-ban.
A múzeum nyitva egész nap anélkül, ebédszünet lenne. A belépőt a vár előtti téren lévő shoopban kell megváltani, a függőhídnál kosztümös ruhában várják a belépőket.
Megtekinthetjük a Scrooge tornyot is. A toronyban, a régi gerendákat láthatjuk és csodálatos kilátás nyílik a városra és a tóra.
Ezután a vezetés a börtönben folytatódik, a meglátogatott börtön a korai 19. századból való.
A torony alján a kínzókamrában megtudunk érdekes tényeket a vadászatok koráról a boszorkányokról a korábbi évszázadokban.
Novembertől márciusig csak előzetesen regisztrált csoportokat fogadnak!

Új kastély
Massive barokk formák jellemzik, nyugodt és elegáns rokokó, hűvös klasszicizmus uralja a külsőt és a belsőt a Neues Schloss in Meersburg.
Barokk - a kastély építője, a monumentális barokk palotát architektúra elveket követi: osztja az épületet, mielőtt a főépületet részeinek építésébe kezd, így a pilasters (lapos felépítés magaslik ki a falra, általában egy oszloppal osztva) a tengerparton mérsékelten kiemelkedő. A mennyezet freskói a lépcsőházban, a "barokk mennyország," a herceg-püspök Franz Konrad von Rod-t ábrázolja a központban.
Rokokó - feloldja a felületen a tárgyak és terek határait. Különösen alkalmas erre a stukkó szobor használata. Remek stukkókat láthatunk az Új-kastélyban: Carlo Pozzi elegáns, bonyolult domborművek alakított ki, beleértve a show-műfajszerű festményeket (hétköznapi ábrázolások), udvari bátorság jelenetekkel.
Klasszicizmus - az aszimmetrikusan mozgó rokokó stílusjegyeken jelenik meg, a közvetlenségre és tisztaságre törekszik. A hivatalos nyelv a bálteremben és a tengeri úton bonyolódik. Stuccoed füzér vagy Cézár-szakaszok utalnak a az ókori klasszikus formákra. A tölgy lambéria Pierre Michel d xnard, a játékos formája a mérsékelt rokokó keresztül, aranyozott díszítés szigorú keretek közé szorítva azt.
Az új-kastély oldalában kápolnát nézhetünk meg.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *