Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 1724Koczor Pincészet & Fogadó

Kategória Pincészet

Kép album megtekintése

Cím 8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.
GPS koordináta N 46.956912,E 17.853637
Régiół Közép-Dunántúl
Megye Veszprém

Internet:

http://www.koczorpince.hu/

e-mail:

info@koczorpince.hu

Telefon:

+36 30/956-2592

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította : Személyes felkeresésre, fotozásra vár, a képek forrása az Internet - Felvitel dátuma: 2010-02-20 - Látogatás dátuma: 0000-00-00 - Utolsó módosítás: 2010-02-21Idézet a Pincészet bemutatkozó oldaláról:
"Köszöntöm kedves Látogató!

Koczor Kálmán vagyok, a Koczor Pincészet tulajdonosa. Írhatnám, hogy alapítója, de ez csak jogi értelemben lenne igaz, mert a család szőlőhöz, borhoz kapcsolódó története nem velem kezdődik. Az igazi alapítók azok az ősök voltak, akik közel kétszáz éve az első szőlőtőkéket ültették a pécselyi Derékhegyen, Balatonfüredtől alig tíz kilométerre. Én és családom csak folytatói, és reméljük, kiteljesítői vagyunk az ő munkájuknak, hivatásuknak. Az elmúlt tizenöt évben újabb és újabb ültetvények telepítésével, pinceépítéssel, egyre finomabb borok előállításával igyekeztünk ennek a szép hivatásnak a nevét öregbíteni.
Úgy érzem, szőlőbirtokosként családommal sajátos kultúra részesei vagyunk, amelynek őrzése és gyarapítása a legfontosabb feladatunk. Ez saját, családi borászhagyományaink ápolását és új hagyományok teremtését jelenti, és vonatkozik mindazon kulturális és természeti kincsekre, amelyek a borvidékhez és tágabb pátriánkhoz köthetők.
Célunk hogy pincénkből évről évre a legjobb bor kerüljön ki. Olyan ital, amelyben összesűrűsödik hat generáció tapasztalata, felcsillan színeiben, ízeiben a Balaton-felvidék elbűvölő atmoszférája, és zamataiban szétolvad mindaz a jó szándék, kedv és erő, amely segítette a születését. Szeretnénk valami új, de mégis ismerős, régi gyökerű élménnyel gazdagítani Önt és mindazokat, akik pincénkben, vagy otthonukban borainkat isszák. Legyen egy palackban az érték és az élmény!
Kedves Látogató! Megtisztelő számomra, hogy felkereste honlapunkat. Böngéssze végig oldalainkat, és ismerkedjen pincészetünkkel! Ha kedvet kap borainkhoz, vagy szeretne kikapcsolódni néhány napig pincészetünk vendégszobáiban és társaságunkban, keressen fel minket. Várom, várjuk szeretettel."

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *