Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2013. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta
Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2099

Boros Kastélyszálló

Kategória Kastélyszálló

Kép album megtekintése

Cím Fonyód
GPS koordináta
Régió Dél-Dunántúl
Megye Somogy

Internet

http://www.boroskastely.hu

e-mail

borosksz@t-online.hu

Telefon

Megjegyzés

Összeállította : Személyes felkeresésre, fotozásra vár, a képek forrása az Internet - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 0000-00-00 - Utolsó módosítás: 2014-08-24Az egykoron Zichy gróf családja által birtokolt kúria a 80-as évekig a helyi tőzegbánya irodájaként funkcionált miközben állapota évtizedeken keresztül jelentősen romlott. A kilencvenes évektől kezdve a helyreállításnak köszönhetően hamarosan visszakapta régi, a múltat idéző hangulatos vadászkastély jellegét.
A családi kézben működő kastély a család összetartó, áldozatkész munkája nélkül aligha születhetett volna újjá jelenlegi formájában. Az épület saját kezűleg, a házigazda töretlen lelkesedésével, óriási munkabírásával, szakmai hozzáértésével és kitartásával épült újjá.

www.tothgeza.hu

A kastélyt övező 30 hektáros természetvédelmi terület és park valódi paradicsoma a horgászni, vadászni,kirándulni szerető vendégek számára. A fonyódi hegy a gyalogos és kerékpáros túrásoknak, a nagybereki nádas és puszta vadregényes mocsár és lápvilága a kerékpáros,a nordwalking a gyalogos és lovastúrákat kedvelőket csalogatja, míg a Balaton a vizisportok és vizitúrák szerelmeseinek ad számtalan kikapcsolódási lehetőséget.

Megközelítés:
Budapest- Fonyód 150 km, M7-es autópálya Zamárdiig,onnét Balatonszemesig a régi autóúton, majd újra az autópályán tovább, a Fonyód-Lengyeltóti kijáratnál letérni, az Autópálya-mérnökség épülete előtt elmenni jobbra Fonyód irányába. A Főcsatornán áthaladva a Fonyód tábla után az első nagy útkereszteződés a Fácános – Palánkvár lesz, itt balra kell fordulni a Kupa vezér úton, a Fácános Abc mellett elhaladni és a Fő u- Csisztai út kereszteződésig menni. Itt balra kell fordulni a Csisztapusztára vezető bekötő úton, majd innen már tábla jelzi az épületet.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *