Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Erzsébet királyné újraálmodott ruhái a Bánhorváti Platty kastélyban

Mindszenty József Múzeum és Zarándokközpont

Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 4647Héderváry-Viczay-Khuen-Héderváry Kastély - Kastélyszállóda

Kategória Kastély , Kastélyszálló , Várkastély , Nem látogatható, Elhagyott (romos) épület

Kép album megtekintése

Cím 9178 Hédervár, Fő utca 47.
GPS koordináta N 47.831852,E 17.454738
Régiół Nyugat-Dunántúl
Megye Győr-Moson-Sopron

Internet:

www.hedervary.hu

e-mail:

info@hedervar.hu

Telefon:

+36 96/213-433

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-11-25 - Látogatás dátuma: 2007-11-24 - Utolsó módosítás: 2015-04-25Forrás: Héderváry Kastélyszáloda****, (köszönet a kapott információért)

Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

A Hédervár kastélyszállodát 14 -antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett- szobája, 4 lakosztálya, kilenchektáros ősparkja, a 18. századból származó vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé.

Itt valóban úgy érzi az ember, megállt az idő. A reneszánsz és a barokk építészet emlékei vagy éppen egy gyönyörű Zsolnay cserépkályha ejti ámulatba a vendégeket.

Az angolparkot évszázados fák díszítik az amerikai tulipánfától, a kínai páfrányfenyőig.Akik nem pihenni, hanem tanácskozni szeretnének, azok az ország legrégibb konferenciatermei között válogathatnak. Empire-kályhás és csilláros Vadászterem (70 – 100 fő részére), reneszánsz könyvtár (50 – 8 0fő részére), minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkező konferenciaterem (50 – 80 fő részére) vagy a Sala Terrena (15 –30fő részére). A Vadászterem igen kedvelt esküvői helyszín. De kiváló rendezvény helyszín lehet a több száz éves boltíves borospince is. Aki pedig egy jó szivarral inkább elvonulna, azt várja a szivarszoba, vagy az egykori fegyverszoba cseresznyefa parkettjével.

Külön említésre méltó a kastély konyhája. A pincérek visszafogott udvariassága azt az érzést kelti az emberben, mintha ő lenne a hédervári gróf maga. Az elegáns "a Grófnál" nevű étteremben ínyencségek sorából választhatnak.

A Hédervár Kastélyszálloda szeretettel várja a vendégeket. E mesés szépségű kastély konferenciák, partnertalálkozók, esküvői rendezvények ideális helyszíne, de szívesen állunk bárki rendelkezésére speciális hét közbeni és hétvégi ajánlatokkal.

Megközelíthetőség: Budapest felől az M1-es autópályán a 142-es kijáratnál kell letérni Lébény felé, majd Mecséren keresztül a Szigetközi úton Mosonmagyaróvár felé kell haladni kb. 10 km-t Hédervárig.


Vacsorázott már "a Grófnál"?
Jöjjön el a Hédervári Kastély ínyenc éttermébe és próbálja ki a nemzetközi és magyar konyhából válogatott, különleges fogásainkat. A gyönyörűen megterített asztalok között Ön is élvezheti a főúri vendéglátás minden kényelmét.
Séfjeink és pincéreink mindent megtesznek azért, hogy a remek ételek, a kellemes zene, az elegáns és udvarias kiszolgálás mellett az ide érkezők még egy plusz élménnyel is gazdagodjanak. Mindenki azon dolgozik ugyanis, hogy az étterembe étkezők valóban a Gróf Úr vendégeinek érezhessék magukat.

Asztalfoglalás: 96/213-433
Nyitva tartás: hétfő-vasárnapig, naponta 12.00 és 21.00 óra között.
Neves épületek - TERASZ lap megjelenés, Hédervár kastélyszáloda**** - Hédervár

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *