Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Erzsébet királyné újraálmodott ruhái a Bánhorváti Platty kastélyban

Mindszenty József Múzeum és Zarándokközpont

Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2834Ziller tal - Hintertux gleccser, Stillupgrund

Kategória Utazás

Kép album megtekintése

Cím 6290 Mayrhofen, Ahornstraße 851
GPS koordináta N 47.161145,E 11.859601
Régiół Nyugat-Ausztria
Megye Tirol

Internet:

http://www.zillertal.at/

e-mail:

Telefon:

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 2009-08-23 - Utolsó módosítás: 2015-06-14A Zillertal Magas hegyi út kiindulópontja számos hegyi sétának a Zillertal Alpok-ban, 48 km hosszú hegyi úton, a maga 1470 méter tengerszint feletti magasságban az utazónak egy gyönyörű természeti táj nyílik meg, művelt zöld legelők, Alpesi táj, havasi fák, a képzeletét felülmulja a látvány. Ideális kirándulóhely az egész családnak.

Hintertux - Gleccser
A Hintertux gleccser kínál nagyszerű panorámát, lenyűgöző tájat, és kiváló közlekedési 3,250 méteren lévő gleccserig. Egyike Ausztria egész évben síelésre alkalmas helye.

Legmagasabbra menő hátromfokozatú felvonó a világon.
Lleglátványosabb felvonóval felmenni a Gefrorene Mágus-hoz (Frozen Wall), a Tuxer Fernerhaushoz mindössze 5 perc az út a kabinos felvonóval. A Gletscherbus3 - völgyi állomása a 2,660 m, a hegyi állomása 3,250 m magasságban - a legmagasabb követelmények elé állítja a technológiát, a felvonó szerelőket és üzemeltetőket.

A Panoráma terasz 3.250 méteren , fantasztikus panorámát nyit meg az oda látogató előtt, ellátni (jó időben) egészen a Großglocknerig, belátni az egész Dolomitokat, de akár ellátni az Austria-Németország határán lévő Zugspitze-ig.

Stillupgrund - víztározó
Az útat autóval lehet megtenni, melynek felső szakasza fizetős, egy nyomsávos, lámpákkal irányított, egyirányúsított, alagutakkal és szerpentinekkel tarkított autóút. Útközben a táj szépsége, érintetlensége, lenyűgöző.
Fenn a víztározónál, természetesen fogadják a látogatókat, étterem várja a szomjazókat és éhezőket, rengeteg kirándulási lehetőség a környéken, jelölt túrista utakon.

Maga a víztározó, hatalmas méretű gátjával, földbe gyökerezik a látogató lába, és erősen kapaszkodik a korlátba, ha lenéz az iszonytató mélységbe (Én ezt tettem).

A Maurach Flurnameweg Zillergrund mintegy 15 km-re vezet fel a folyamatosan emelkedő víztározóig a Zillergründl völgyében. Lenyűgöző út akár autóval akár busszal.
Az úton vezessen óvatosan, a látvány = havasi legelők és öreg fák. Élvezheti a nyugtató nyugalmát a völgynek, és messze maga mögött hagyja a mindennapi élet et, a nyüzsgést, itt a nyugalom, a csend és a táj panorámája várja!

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *