Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2013. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta
Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2572

Bezerédj - Békássy (Művészeti Alap alkotóház,)

Kategória Kastély

Kép album megtekintése

www.civertan.hu - LÉGIFOTÓ

Cím 9766 Zsennye - Kiszsennye, Szabadság tér 3.
GPS koordináta N 47.108795,E 16.825566
Régió Nyugat-Dunántúl
Megye Vas

Internet

http://www.alkotomuveszet.hu/index.php/alkotohazak/zsennye

e-mail

Telefon

Megjegyzés

Összeállította és fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 2007-02-25 - Utolsó módosítás: 2015-08-28Forrás: (www.wikipedia.hu) A Bezerédi-kastély a 18. században a hagyomány szerint eredetileg kolostornak épült, a török időkben erődítményként szolgált. Ma művésztelep van benne. A kastély ma a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány kezelésében van, alkotóművészek alkotó- és pihenőháza. Az itt töltött idő alatt a művészek teljes ellátása biztosítva van.

Zárt intézményként üzemel, látogatók elől elzárt módon, mink is csak az igazgatónő engedélyével nézhettük meg oly módon, hogy a művészeket nem zavarhattuk, szobákat és az éttermet nem nézhettük meg.
Ez úton mondunk köszönetet a megtekintés lehetőségéért, talán így néhány képpel be tudjuk mutatni a kastélyt a kívülállók részére is.

Source: (www.wikipedia.hu) Bezerédi castle was built as a monastery originally according to the tradition in the 18. century, the Turkish was in service as a fortification in times. There is a colony of artists today benne. A there is a castle in the Hungarian creator art public fund-s treatment today, creative artist-s writers retreat and his rest house. The artist-s full board is provided under the time spent here.
Operates as a closed institution, on a manner locked away from visitors, what we may have looked at it with the director-s permit on a manner like that only, that we may not have disturbed the artists, rooms and we may not have looked at the restaurant.
We thank the opportunity of the inspection, we can present the castle for the outsiders with some pictures in this manner possibly. and his rest house. The artist-s full board is provided under the time spent here.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *