Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 1420Hotel Marienhof

Kategória Kastélyszálló

Kép album megtekintése

Cím 2651 Reichenau an der Rax, Hauptstraße 71-73.
GPS koordináta N 47.696130,E 15.839968 - nem pontos!
Régiół Kelet-Ausztria
Megye Niederösterreich

Internet:

http://www.marienhof.at/de-index.htm

e-mail:

hotel@marienhof.at

Telefon:

+43 2666 52995

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította : Egresi János , fényképezte: www.marienhof.at/de-index.at - Felvitel dátuma: 2010-01-31 - Látogatás dátuma: 0000-00-00 - Utolsó módosítás: 2010-01-31Forrás: http://www.marienhof.at/de-index.htm
Miért néz a távolba, ha a jó oly közel? A Hotel Marienhof**** szobái ideális otthont adnak egy rövid kikapcsolódáshoz a természet paradicsomában, nyaralás Alsó-Ausztria: Reichenau an der Rax, festői szépségű táj Bécshez közel. Reichenauban várják Önöket, a bécsi császári vakáció otthonában, a hegyekben.

1864-ben kapta nevét: Marienhof. Múltja egyesíti a császári királyi monarchia modern kényelmének varázsát, példaértékű összefogással.
Évről évre, Bécsben a 19. és a korai 20. század júniusában, bőröndökbe csomagoltak: tollaslabda és a krokett, sapkáka és ruha minden alkalomra. A nyári üdülőhely kellemes második otthona lett Reichenau an der Rax. A Semmering-vasút megkezdte a lenyűgöző időszakát, meghódította a Reichenau tájat. A bécsi arisztokrácia, a polgárság, sőt a császári család töltötte a nyári vakációt a festői táj szélén. Írók, mint például Arthur Schnitzler és Karl Kraus is a csodálatos környezetben a Marienhof szobáinak kényelmét élvezték, Alsó-Ausztria-ban.


A Marienhof a csábító hagyomány, mégis üdítően új!
A kastély (villa) egy csendes, csodás településen található, bizonyságot adva egy olyan időszakban, amelyben, visszaszerezte a császári család az idilli Reichenau-t.
1895-ben az akkori tulajdonos Joseph Fischer, korszerűsítette a Hotelt. A Marienhof lett a vezető szálloda a régióban, és ez mára sem változott.
A lenyűgöző táj felhívta a művészek figyelmét is és ihletett adtak munkásságukhoz. A Marienhof 1864 óta adta az inspirációt híres festőknek, mint a Thomas Ender és Frederick Gauermann.

Reichenau an der Rax széles skáláját kínálja a szabadidős lehetőségek és célállomásoknak.
A Rax és a Schneeberg hegyek alkotják a hátteret a Hotel Marienhof**** -nak.

A Raxelbahn, nagykabinos drótkötélpálya a Rax hegy fensíkjára viszi fel a kirándulókat. A Rax-on találhatók a legjobb Vándorútvonalak, a kilátás lélegzetelállító, jó időben messzire ellátni. A Bike Park a Semmering-en, a paradicsom a megszállott kerékpárosoknak. A Tél során a Marienhof-ban töltött napok, a hideg évszak ellenére is a legjobb. A Síközpontok a Rax és a Semmering Stuhleck sok ápolt pályát kínál, minden nehézségi fokozatban.

A szimpatikus és barátságos Marienhof Team mindent megtesz, hogy a vendég a hagyományos szállodai szolgáltatást, mint emlékezetes élményt élje meg, amennyire csak lehetséges. Figyelmes kiszolgálás, felfrissülés vendéglátás - a Házigazdák mindig itt tartózkodnak. A régi idők hangulata ma keverve van a modern kényelmmel. Beltéri medenvében, Szaunában, Gőzfürdő, infravörös kabin, meghitt belső Szobával és Lakosztállyal, mindez csak része a kényelemnek egy bájos szállodában, ahol tágas kert is a vendégek rendelkezésre áll.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *