Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mindszenty József Múzeum és Zarándokközpont

Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 1447Hotel Marienhof

Kategória Kastélyszálló

Kép album megtekintése

Cím 2651 Reichenau an der Rax, Hauptstraße 71-73.
GPS koordináta N 47.696130,E 15.839968 - nem pontos!
Régiół Kelet-Ausztria
Megye Niederösterreich

Internet:

http://www.marienhof.at/de-index.htm

e-mail:

hotel@marienhof.at

Telefon:

+43 2666 52995

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította : Egresi János , fényképezte: www.marienhof.at/de-index.at - Felvitel dátuma: 2010-01-31 - Látogatás dátuma: 0000-00-00 - Utolsó módosítás: 2010-01-31Forrás: http://www.marienhof.at/de-index.htm
Miért néz a távolba, ha a jó oly közel? A Hotel Marienhof**** szobái ideális otthont adnak egy rövid kikapcsolódáshoz a természet paradicsomában, nyaralás Alsó-Ausztria: Reichenau an der Rax, festői szépségű táj Bécshez közel. Reichenauban várják Önöket, a bécsi császári vakáció otthonában, a hegyekben.

1864-ben kapta nevét: Marienhof. Múltja egyesíti a császári királyi monarchia modern kényelmének varázsát, példaértékű összefogással.
Évről évre, Bécsben a 19. és a korai 20. század júniusában, bőröndökbe csomagoltak: tollaslabda és a krokett, sapkáka és ruha minden alkalomra. A nyári üdülőhely kellemes második otthona lett Reichenau an der Rax. A Semmering-vasút megkezdte a lenyűgöző időszakát, meghódította a Reichenau tájat. A bécsi arisztokrácia, a polgárság, sőt a császári család töltötte a nyári vakációt a festői táj szélén. Írók, mint például Arthur Schnitzler és Karl Kraus is a csodálatos környezetben a Marienhof szobáinak kényelmét élvezték, Alsó-Ausztria-ban.


A Marienhof a csábító hagyomány, mégis üdítően új!
A kastély (villa) egy csendes, csodás településen található, bizonyságot adva egy olyan időszakban, amelyben, visszaszerezte a császári család az idilli Reichenau-t.
1895-ben az akkori tulajdonos Joseph Fischer, korszerűsítette a Hotelt. A Marienhof lett a vezető szálloda a régióban, és ez mára sem változott.
A lenyűgöző táj felhívta a művészek figyelmét is és ihletett adtak munkásságukhoz. A Marienhof 1864 óta adta az inspirációt híres festőknek, mint a Thomas Ender és Frederick Gauermann.

Reichenau an der Rax széles skáláját kínálja a szabadidős lehetőségek és célállomásoknak.
A Rax és a Schneeberg hegyek alkotják a hátteret a Hotel Marienhof**** -nak.

A Raxelbahn, nagykabinos drótkötélpálya a Rax hegy fensíkjára viszi fel a kirándulókat. A Rax-on találhatók a legjobb Vándorútvonalak, a kilátás lélegzetelállító, jó időben messzire ellátni. A Bike Park a Semmering-en, a paradicsom a megszállott kerékpárosoknak. A Tél során a Marienhof-ban töltött napok, a hideg évszak ellenére is a legjobb. A Síközpontok a Rax és a Semmering Stuhleck sok ápolt pályát kínál, minden nehézségi fokozatban.

A szimpatikus és barátságos Marienhof Team mindent megtesz, hogy a vendég a hagyományos szállodai szolgáltatást, mint emlékezetes élményt élje meg, amennyire csak lehetséges. Figyelmes kiszolgálás, felfrissülés vendéglátás - a Házigazdák mindig itt tartózkodnak. A régi idők hangulata ma keverve van a modern kényelmmel. Beltéri medenvében, Szaunában, Gőzfürdő, infravörös kabin, meghitt belső Szobával és Lakosztállyal, mindez csak része a kényelemnek egy bájos szállodában, ahol tágas kert is a vendégek rendelkezésre áll.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *