Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mindszenty József Múzeum és Zarándokközpont

Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2822Haller Kastélyszálló

Kategória Kastélyszálló

Kép album megtekintése

Cím 547440 Marosugra (Ogra), Marosugra, 466 szám
GPS koordináta N 46.447120,E 24.322684
Régiół Észak-Nyugat
Megye Maros

Internet:

http://castelhaller.ro/

e-mail:

office@castelhaller.ro

Telefon:

+40 (0)747 049 819

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította : Egresi János , fényképezte: castelhaller.ro - Felvitel dátuma: 2012-03-19 - Látogatás dátuma: 2012-11-10 - Utolsó módosítás: 2015-08-06Jelenleg a Fóris család tulajdonában van, kastélyszállóvá lett átalakítva és ezzel bekerült a turisztikai idegenforgalomba, Románia első Kastélyszállodája.

2007-ben egy maros megyei Fóris család megvásárolta az impozáns (de lepusztult állapotú) épületet, azzal a céllal, hogy majd kastélyszállodát hoznak létre benne. Négy évig restaurálták és sokat tettek azért, hogy régi fényét visszakapja, így 2011nyarán Erdély első kastélyszállóját nyitották meg. Az ódon hangulat a 21. század újdonságaival, és kényelmével párosul.

A kastély első emeletén kapott helyet a vendégeket szolgáló 100 férőhelyes étterem, alaksorában 130 fős vendéglátásra szolgáló pince jellegű tér került kialakításra. Az étteremben az erdélyi és a nemzetközi konyha legkitűnőbb specialitásait élvezhetik a szállóvendégek.

A kastélyszállót termei, szabadtéri adottságai, alkalmassá teszik kongresszusok, konferenciák, tanácskozások, továbbképzések, szemináriumok, esküvők, eljegyzések, keresztelők, koktélpartik, fogadások, díszvacsorák, bálok, koncertek, hangversenyek és egyéb üzleti és családi rendezvények történelmi környezetben való megszervezésére
Ha egy finom kávét szeretne elfogyasztani, igénybe szeretne venni fodrászt, manikűröst vagy masszőrt, nem kell elhagynia a hotelt, mindezeket itt is megtalálja.

A kastélyszálló 15 szobával rendelkezik, amiből 2 apartman, 1 egyszemélyes szoba és 13 kétszemélyes szoba, mindegyik korabeli stílusban van berendezve. A szobákban családosoknak - igény szerint - pótágy elhelyezésére van lehetőség. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, televízióval, telefonnal és minibárral, ingyenes Wi-Fi internettel felszerelt. A jelenleg három csillagos szállodában magas színvonalon kínálják a modern, elegáns szolgáltatásokat.
Néhány szoba különleges boltíves, mindegyik csendes és kényelmes, új, de régi stílusú bútorzattal, van felszerelve. A kastély alaksorában borospince található, amely borkóstolók és más rendezvények helyszíne lehet.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *