Az oldalról

Az Internetes portálomon elhelyezett információk kizárólag tájékoztató célt szolgálnak. Az adatok túlnyomó többsége más Internetes portálokon megtalálható információkra épül, így azok pontosságáért és teljességéért felelősséget vállalni nem tudok.

A honlapomon közzétett képalbumokban szereplő képek saját készítésűek, ezek tulajdonjoga kizárólagosan a sajátom.

Ahol nem saját képeket tettem közzé, igyekeztem a forrását, készítőjét is megjelölni. A legnagyobb igyekezetem ellenére is előfordulhat, hogy felkerülhetnek olyan képek és információk is, melyek forrása pontatlan, vagy a forrás pontos megjelölése elmaradt, kérem, ha ilyet talál, akkor jelezze az eredeti forrás megjelölésével, hogy kijavíthassam, ha szükséges, akkor a megjelenés fenntartásához a tulajdonos beleegyezését beszerezhessem.

Igyekszem a honlapon megjelenő információk folyamatos frissítésére, azonban nem tudhatok mindenről, nem lehetek jelen mindenhol, nem tudok szeméyesen mindent ellenörizni, így az információk lehetnek pontatlanok, idejét múltak. Ha ilyet tapasztal, akkor kérem jelezze, hogy módosíthassam.

Nem vállalok semminemű felelosséget azokért az esetleges károkért, amelyek a hónlapon közzétett információk használatából, vagy használhatatlanságából, a nem megfelelő lap-működésből keletkezne, továbbá számítógépes vírus által okozott károkért.

A honlapon közzétett, saját tulajdonomat képező képek, általam összegyűjtött információk, kereskedelmi cél kivételével, szabadon felhasználhatók. A szabad felhasználás, közzététel feltétele, hogy származásként tegye közzé a LOGÓ-mat is. A LOGÓ itt letölthető. Amennyiben a LOGÓ használatára nincs lehetoség (nem illik a megjelenés környezetébe), akkor a www.kastélyok.hu megjelölést kérem alklmazni!